Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Hummus van rode biet van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: een handvol kikkererwten , gekookte rode bietjes, 2 el tahini , 2 el Griekse yoghurt , 2 el limoensap
Finale Mijn Pop-Uprestaurant!- Kip Tandoori met zelfgemaakt naan brood en gestoofde paprika
Ingrediënten: gist, bloem, warm water, yoghurt, suiker
Hapje: watermeloen met feta en basilicum
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Kabeljauwkroketjes met dragondip en whisky sour
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: whisky, suikersiroop, citroensap, ijsblokjes, zeste van sinaasappel
Gamba’s met look
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Tandoori kippenboutjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kippenbouten, rode ui, limoen, cha'at masala mengeling, gemberpasta