Havermoutmuffins met dadels en kaneel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Scones
Ingrediënten: boter, zelfrijzende bloem, bicarbonaat, melk, eierdooier
Marshmallow
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: kristalsuiker, glucose, eiwitten, suiker, gelatine
Marshmellow
Ingrediënten: water, gelatine, kleurstof, eiwitten, glucose
Appel- en bosbestaart
Jamie Oliver - Jamie's American Road Trip
Taart met braambessen en appels
Ingrediënten: zoet kruimeldeeg, boter (+ extra voor invetten), basterdsuiker (+ extra voor bestrooien), Bramley appel (in 16 partjes), Cox appels (in 8 partjes)
Rode cupcakes
Wortel-Rozijnentaart met chocolade-rumsaus
Ingrediënten: bladerdeeg, abrikozenjam, geroosterde fijngehakte hazelnoten, eetbare lentebloemen, gele rozijnen
Haverkoekjes met rozijnen
Eric Lanlard - Baking Mad - Gek op bakken
Ingrediënten: zachte donkerbruine suiker, fijne suiker, ongezouten boter, gesmolten en afgekoeld, gewone bloem, bicarbonaat