Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco
Ingrediënten: bleekselder (grove stukken), ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout
Kapiteinsvis met bakbanaan, saka saka en piri piri
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: Kapiteinsvis, maniokbloem, peper en zout, arachideolie, okra
Tortilla’s met makreel en koriander-limoensaus
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Pompoensoep met scampi’s, citroengras, koriander en chili
Ingrediënten: citroengras, pompoen, uien, chilipeper (naar smaak), knoflook
Pad Thai
Ingrediënten: rijstnoedels, sojascheuten, tofu, ei, ongezouten pinda's
Crème catalane
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: suiker, eierdooiers, maizena, citroen, kaneelstok
Frittata met paddenstoelen
Ingrediënten: gemengde paddenstoelen (shiitake, oesterzwam, kastanjechampignons), ui, teen knoflook, eieren, zachte geitenkaas
Lamscurry (Massaman Kae) met een salade van groene papaja (Som Tam)
Ingrediënten: geroosterde pindanoten, kerstomaatjes, vissaus, look, groene pepertjes
Mijn Moorse varkenskoteletten
Jamie Oliver - Jamie's Food Escapes
Ingrediënten: van 540 gr witte bonen, handjevol rozijnen, , dikke varkenskoteletten (ongeveer 350 gr elk), verse oregano of marjolein, zeezout