Zalm met paksoi, prei en zilvervliesrijst
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zalmhaasjes, citroengras, gember, sinaasappel, sojasaus
Thaise salade met curry en langoustines uit la Mamma
Ingrediënten: appel, ajuin, citroengras, gele currypasta, kippenfond
Tajine met lamsgehaktballetjes en zoete aardappelen
Tajine met kip en abrikoos
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Marokkaanse schapenragout met couscous
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Tapas: pan con tomate, patatas bravas, croquetas de jamon
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Nasi goreng met atjar van Sergio Herman
Ingrediënten: fijne wortelen (schuin gesneden), uien (halve maantjes), komkommers (dikke plakken), witte selder (geschild, schuingesneden), knoflook
Aardappeltortilla met lauwe salade
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Gevulde Moorse duif met saffraansaus
Ingrediënten: couscous, ijskoud water, neutrale olie, smen of boter, ontvelde amandelen