Aubergines met tomatensaus en gegratineerde Parmezaan
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: aubergine (plakjes van +/- 2cm dik), Parmezaan, passata, fijngesneden sjalot, basilicum
Focacciabrood met rozemarijn, rode ui en zeezout
Ingrediënten: bloem, zout, suiker, olijfolie, water
Focaccia met olijven, rozemarijn en gedroogde tomaten
Ingrediënten: bloem voor wit brood (+extra voor het werkblad), fijne semola, droge gist, zout, suiker
Salade met dobbelsteentjes van tomaat en mozzarella
Aardappeltortilla met lauwe salade
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Stoemp op zijn Italiaans
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Pittige paprikaconfituur van An Steyvers
An Steyvers - Vers Talent: lekker zuiders met An
Ingrediënten: rode paprika's, rode chilipeper, suiker, ciderazijn, Herkenrode abdijkaas
Verse pasta
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: bloem, eieren, zout, water, boter