Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Gestoofde prei met kaassaus en zalm
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: maïszetmeel, rauwe zalm, prei, boter, nootmuskaat
Kaneelbolletjes uit Zweden
Ingrediënten: kardamon, verse gist, kristalsuiker, verse zachte boter, volle melk
Pompoensoep met scampi
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Hazelnootcake met rode biet
Ingrediënten: plantaardige olie, lichtbruine suiker, rauwe geraspte rode biet, walnoten (gehakt), hazelnoten (geroosterd & gehakt)
Zoet kruimeldeeg op grootmoeders wijze
Ingrediënten: koude kwaliteitsboter, in kleine blokken gesneden, 500 g biologische bloem zonder bakpoeder, neem wat extra voor het bestuiven, citroen (schil), grote scharreleieren of biologische eieren, geklopt, melk
Gebakken sardines met patatas bravas
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: tomaten, peper, zout, suiker, olijfolie