Eendenborstfilet met butternutsalade en geroosterde groenten van Sandra Bekkari
Ingrediënten: aalbessenconfituur, rode wijn, mosterd, laurier, tijm
Een heerlijke tisane of kruidenthee van Sandra
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: oregano, salie, munt, water (heet), honing
Traaggegaarde lamsbout uit de oven
Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco
Ingrediënten: bleekselder (grove stukken), ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout
Ceviche van scampi's met nacho's en zure room
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Tortilla’s met makreel en koriander-limoensaus
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Filet pur 'Brazil' met farofa en avocadosalade
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: filet pur (of ossenhaas, 180g/pp), olijfolie, tomatenconcentraat (bv. Elvea), zeezout, zwarte peperbollen
Venusschelpen met serranoham en tomatensalade
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: bieslook, citroenmelisse, walnotenolie, citroen, serranoham
Zeeduivel met zuiderse groenten en olijventapenade
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: witte balsamico, zeeduivel (ongeveer 180g/pp), groentebouillonpoeder, water, verse salie