Toverstafjes van pesto en bladerdeeg voor kinderen
Ingrediënten: bladerdeeg, satéstokjes, groene pesto, rode pesto,
Soepje van courgette en rucola met tomaat en mozzarella
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Heerlijke tricolore bruschette van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - De zomer van Sandra
Ingrediënten: volkoren meergranen stokbrood, half-zongedroogde tomaatjes, look, Parmaham, pijnboompitten
Tricolore Belgische tapenade: mangohummus, olijven- en tomatentapenade
Bladerdeeghapje met Gandaham, tomatentapenade en Parmezaanse kaas
Ingrediënten: zongedroogde tomaat, look, pijnboompitten, olijfolie, peper
Mini focaccia broodjes, mosterd en dragonolie, bresaola
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: harde tarwebloem , droge gist, zeezout, lauw water, gedroogde tijm
Bruschetta met erwtenpuree, mozzarella en pecorino
Gastronomisch broodje met Fagotin, tonijn en kalfsgebraad
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Dubbelroom, focacciabrood, tonijn, kalfsgebraad, wortel