Havermoutkoekjes met chocolade
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: rijpe bananen, fijne havervlokken, amandelen, gemalen kokos, pure chocolade (70% cacao)
Lijnzaadcrackers en dip van broccoli en amandelbar en koffie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: bruin lijnzaad, blond lijnzaad, lauw water, anijszaad, broccoli (in roosjes, gestoomd)
Tiramisu met peperkoek, mokka-ijs en karamel op basis van koffie en Amaretto
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: suiker, mascarpone, eieren, amaretto, peperkoek
Konijnensaté’s met sesam en mangodip
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: satéstokjes, munt, witte wijn , rijstazijn, arachideolie
“Verloren” croque met gebakken appel en café glacé
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: kaneel, nootmuskaat, slagroom, vanille-ijs, eieren
Panini met spek en Savoiekaas
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Reblochon kaas, half voorgebakken stokbroden, gerookt spek, aardappelen, knoflook
Panna cotta van honing en amandelnoten
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: gelatineblaadjes, room, Griekse yoghurt, suiker, honing
5 minuten pizza met gedroogde ham en rucola
Ingrediënten: grote platte ronde tortilla vellen, sneetjes gedroogde Italiaanse ham, pizza kaas , rucola, zwarte peper