Mijn Pop-uprestaurant 2016: guacamole met nacho's van Willem en Miette
Quesadilla's met kaas en basilicum
Ingrediënten: geraspte kaas, tortilla's, boter, verse basilicumblaadjes,
Vegetarische quesadilla’s
Ingrediënten: maïstortilla's (gewone gaan ook), rode bonen, gemalen koriander, komijn, chilipoeder
Superdip: guacamole
Ingrediënten: rijpe avocado's, sjalotje, heel fijn gehakt, kerstomaatjes, heel fijn gesneden, gehakte koriander, zure room
Guacamole
Ingrediënten: rijpe avocado's, limoen, look, koriander, olijfolie
Guacamole slaatje
Ingrediënten: avocado's, kerstomaatjes, rode ui, koriander, het sap van 1 limoen
Groentetaco met feta
Ingrediënten: tacoschelpen, zonnebloemolie, rode uien (in halve ringen), paprika (in reepjes), peultjes of sluimererwten
Patatas Bravas
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Ingrediënten: ketchup, balsamicoazijn, Italian mix, gekookte aardappelen, passata (tomatensaus)