Romige uiensoep met emulsie van geroosterde knoflook en peterselie
Provençaalse sinaasappeltaart
Ingrediënten: gemalen amandelen, fijne suiker, bakpoeder, eieren, zonnebloemolie
Uienconfituur
Kasteelaardappelen
Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio
Ingrediënten: vastkokende aardappelen, groentebouillon, citroenverbena, tijm en oregano, aardappelkruiden
Soepje van vongole
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: boter, zoete ui, look, tijm, aardappelen (loskokend)
Amandelkoekjes
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: gemalen amandelen, gemalen beschuiten, suiker, eieren, eidooier
Macaron de Paris
Ingrediënten: fijn amandelpoeder, oud eiwit, bloemsuiker, bloemsuiker, zachte boter
Champignonsoep met lookcroutons