Eenvoudige dipsaus met feta en zongedroogde tomaten
Toast met ricotta, druiven en rozemarijn
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: volkoren roggebrood, rozemarijn, blauwe druiven, ricotta, olijfolie
Italiaans geroosterde vijgen
Hartige soesjes met zalm en kaas, zoete soesjes met banaan
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: Taleggio, roomkaas, peper, zout, mosterd
Gazpacho van tomaat en kers
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: tomaten, komkommer, kersen, rode paprika, chilipeper
Bruschetta met tomaat en basilicum op de barbecue
Ingrediënten: stokbrood, look, sjalot (of ui), kerstomaatjes, basilicum
Focaccia met olijven, rozemarijn en gedroogde tomaten
Ingrediënten: bloem voor wit brood (+extra voor het werkblad), fijne semola, droge gist, zout, suiker
Tapenade van zongedroogde tomaten en basilicum
Ingrediënten: zongedroogde tomaat, basilicum, oregano, peper, zout
Frittata met spaghetti en paprika