Gebakken spaghetti met tonijn en kerstomaatjes

Was om te beginnen de tomaten en snij ze in twee. Maak nu het pepertje open en verwijder de zaadjes zodat hij minder ...
Ingrediënten: Olijfolie (Extra Vierge), verse basilicum, Pachino-tomaten, zout, spaghetti
Beginner Minder dan 15 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Passievruchtensoepje met yoghurt

Claudia Allemeersch

Snij de sinaasappelen doormidden en pers het sap eruit. ...
Ingrediënten: sinaasappelen, passievruchten, halfvolle yoghurt, suiker, frambozen
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Dessert 4 personen

Sabayon met druiven

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Doe de 4 eigelen, 4 dopjes witte wijn, 4 dopjes suiker en 1 dopje Madeira in een pot. Zet op een zacht vuurtje ...
Ingrediënten: eidooiers, witte wijn, suiker, madeira, druiven (ontpit en ontveld)
Beginner Minder dan 15 minuten Italiaans Dessert 4 personen

Rory's hartige pannenkoekjes

Sophie Dahl

Maak om te beginnen de vulling. Laat de spinazie met een klein beetje olijfolie in een koekenpan slinken, laat ...
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Hoofdgerecht 2 personen

Tulpgebakje met fruit

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Doe de boter in een kom, samen met het eiwit en de bloemsuiker. Roer door met een garde. Voeg de bloem toe en roer ...
Ingrediënten: zachte boter, eiwit, bloem, bloemsuiker,
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Dessert 4 personen

IJsgekoelde ‘Café glacé Palermo’ met sesamkoekje

Stéphane Buyens

Meng alle ingrediënten voor het ijs en verdeel over vier glazen of koppen. Dien onmiddellijk op. ...
Ingrediënten: vanille-ijs, opgeklopte room, suiker, koffie-extract, sesamzaad
Beginner Minder dan 15 minuten Italiaans Dessert 4 personen