Krokante ontbijtgranola en granolasnacks van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: havervlokken, gemengde noten, hennepzaadjes, chiazaadjes, pompoenpitten
Dessertglaasje met yoghurt en rood fruit van Sandra Bekkari
Ingrediënten: steranijs, kardemompoeder, water, honing, verschillende soorten rood fruit
Filodeeghapje met krabvlees, ricotta en courgette van Sandra Bekkari
Sint-Jacobsvruchten met appelsausje
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: droge witte wijn, room (35-40%), visbouillon, compote van Granny Smith appels, Sint-Jacobsvruchten
Marsepeinbolletjes met kokos of cacao
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: kokosolie, amandelen, honing, limoen, kokospoeder
Granolawafels met kiwibes en rode bes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: granola, amandeldrink, ahornsiroop, volle Griekse yoghurt, eieren
Gevulde portobello's met spinazie en geitenkaas
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: portobello's, sjalotjes, jonge spinazie, olijfolie, crottin de chavignol (geitenkaas)
Paasdessert met Maredsous, bier en kaas
Ingrediënten: Maredsous Fagotin Traditie, bruin brood, Luikse siroop, peren, amandelen