Eenvoudige dipsaus met feta en zongedroogde tomaten
Toast met ricotta, druiven en rozemarijn
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: volkoren roggebrood, rozemarijn, blauwe druiven, ricotta, olijfolie
Tortillachips met Mexicaanse bierdip
Ingrediënten: Corona of Desperados, cheddar kaas, roomkaas bv. Philadelphia, tortillachips, lente-uitjes
Italiaans geroosterde vijgen
Gezonde hotdogs
Ingrediënten: geraspte kaas, worstjes, wraps, geraspte wortelen,
Koken op vuur: hotdogs op een stokje met mosterdmayo en chiliketchup
Ingrediënten: mosterd, mayonaise, ketchup, chilisaus, hotdogworstjes
Bruschetta met tomaat en basilicum op de barbecue
Ingrediënten: stokbrood, look, sjalot (of ui), kerstomaatjes, basilicum
Restjeswafel met kip, mozzarella en tomatensaus
Ingrediënten: olijfolie, pizzadeeg, kip, tomatensaus, mozzarella
Tapenade van zongedroogde tomaten en basilicum
Ingrediënten: zongedroogde tomaat, basilicum, oregano, peper, zout
Frittata met spaghetti en paprika