Tongfilet in een romig sausje met kappertjes
Fazant met spek, look, oesterzwammen en champignons
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Kalfsoesters met rode kool en beukenzwammen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ovenschotel met knolselderpuree, spitskool, oesterzwammen en kalfsgehakt
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Chocolademousse met bosvruchten en amandelschilfers
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: eiwitten, pure chocolade (70% cacao), verse bessen voor de afwerking (aalbessen, blauwe bessen, frambozen, ...), amandelschilfers,
Stoofvlees met pastinaakfrietjes van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: arrowroot, mosterd, wittewijnazijn, runderbouillon, bouquet garni
Fruitspiesjes met chocolade
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: gele kiwi, banaan, donkere chocolade, noten (bv. pistache, cashew, amandel..., kokosschilfers