Chocolademousse met bosvruchten en amandelschilfers
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: eiwitten, pure chocolade (70% cacao), verse bessen voor de afwerking (aalbessen, blauwe bessen, frambozen, ...), amandelschilfers,
Laagjespudding met koekjes en frambozenlassi
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: frambozencoulis, munt, kefir (yoghurt), honing, suiker
Luchtige kerststronk met sinaasappel en mandarijntjes
Ingrediënten: eieren, suiker, bloem, poedersuiker, amandelpoeder
Lijnzaadcrackers en dip van broccoli en amandelbar en koffie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: bruin lijnzaad, blond lijnzaad, lauw water, anijszaad, broccoli (in roosjes, gestoomd)
Tiramisu met peperkoek, mokka-ijs en karamel op basis van koffie en Amaretto
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: suiker, mascarpone, eieren, amaretto, peperkoek
Appel- en perencake met rozijnen en rum
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Bouletten met huisgemaakte samoeraisaus en Chocolade-Espressotaart
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: gehakt, uien, peper, zeezout, melk
Rijstpap met confituur van rode vruchten en violet meringue
Ingrediënten: melk, dessertrijst, suiker, vanillestok, melk