Velouté van erwtjes met munt en gebakken parmaham
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: groentebouillon , diepvrieserwtjes, zwarte peper, rijstmelk, parmaham
Aspergesoep met room en peper
Ingrediënten: Maredsous® Peper, witte asperges, aardappel, room, kervel
Bananenbeignets met sesam en kokos
Pannenkoeken met speculaasboter
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: speculaaskoekjes, boter, boter, arachideolie, melk
Zoentjes
Ingrediënten: eiwit, kristalsuiker, cacaopoeder, hagelslag (facultatief),
Plopkoeken
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Suikerwafel
Marsepein
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: zuiver amandelpoeder, bloemsuiker, eiwit, ,