Zelfgemaakte pizza

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Maak een heuveltje van bloem. Doe de olijfolie, zout en peper in een kuiltje in het midden. Verkruimel de gist. ...
Ingrediënten: bloem ('00), lauw water, peper, zout, verse gist
Voor kinderen Tussen 60 en 90 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Melkkalf met girolles, tuinbonen en erwtenpuree

Claudio Dell'Anno

Snijd het schoongemaakte kalfsvlees in vier gelijke stukken. Maak de girolles schoon en bak ze in wat boter. Kruid ...
Ingrediënten: tijm, boter, doperwten (diepvries), kippenbouillon, vastkokende aardappelen
Expert Tussen 60 en 90 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Symfonie (2 taarten)

Eric Lanlard - Glamour Puds

Meringue: Maak de meringue de dag voordien; zeef de poedersuiker en de gemalen amandelen. Rooster de hazelnoten ...
Ingrediënten: eiwitten, fijne suiker, poedersuiker, hazelnoten, gemalen amandelen
Expert Tussen 60 en 90 minuten Frans Dessert 4 personen

Smurfentaart van Sofie Dumont

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verkruimel de gist in het lauw water. Snij de boter in kleinere stukjes. Meng kort alle ingrediënten voor het ...
Voor kinderen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Gâteau opéra

Eric Lanlard - Baking Mad - Gek op bakken

Amandelbiscuit: Verwarm de oven voor op 220°C en bekleed twee bakplaten met bakpapier. Klop de eiwitten met de ...
Ingrediënten: eiwitten, fijne suiker, gemalen amandelen, poedersuiker, eieren
Expert Tussen 60 en 90 minuten Frans Dessert 4 personen