Dipsaus met rode biet en feta
Opgevulde tomaatjes met Maredsous
Ingrediënten: kerstomaatjes, Maredsous® Dubbelroom, Lompeieren, ,
Gezonde croque van zoete aardappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zoete aardappel, olijfolie, madrascurry, tomaten, komkommer
Sint-Jakobsvruchten met tomaat en zalmeitjes
Toast kannibaal van Sofie Dumont en Willy Naessens
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: brood, mager rundsvlees, peper, zout, boter
Dipsaus met curry en yoghurt
Pompoen-rucola slaatje met mozzarella
Ingrediënten: butternutpompoen (muskaatpompoen), mozzarella (gewone of met buffelmelk), rucola, geroosterde pompoenpitten, olijfolie + 2 el om de pompoen te roosteren
Een net iets andere croque
Ingrediënten: courgette, tomaten, rode paprika, gele paprika, gehakte peterselie