Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Freakshake: Caramel Crunch
Ingrediënten: karamelijs, melk, karamelsaus, karamelsaus, slagroom
Snelle toast van zoete aardappel met banaan en pindakaas
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: pindakaas, zoete aardappel, kaneel, banaa,
Tortillachips met Mexicaanse bierdip
Ingrediënten: Corona of Desperados, cheddar kaas, roomkaas bv. Philadelphia, tortillachips, lente-uitjes
Kaas-en-dessertsalade met aardbeien en Fagotin Dubbelroom
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Dubbelroom, jonge slascheuten, aardbeien, 1/4 rode ui, vloeibare honing
Zalmfilet met knoflook-, kruiden- en citrusboter
Ingrediënten: zalmfilets zonder huid, olijfolie, zout en peper, boter (bv. Kerrygold),
Koken op vuur: hotdogs op een stokje met mosterdmayo en chiliketchup
Ingrediënten: mosterd, mayonaise, ketchup, chilisaus, hotdogworstjes
Ginger fizz: frisse mocktail met gember en citroen
Kalfspicatta met Crème de Fagotin en asperges
Ingrediënten: groene asperges, Maredsous® Crème de Fagotin, kalfslapjes van ongeveer 150g, Ardeense ham van Marcassou, salie