Finale Mijn Pop-Uprestaurant!- Kip Tandoori met zelfgemaakt naan brood en gestoofde paprika
Ingrediënten: gist, bloem, warm water, yoghurt, suiker
Hartige soesjes met zalm en kaas, zoete soesjes met banaan
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: Taleggio, roomkaas, peper, zout, mosterd
Gazpacho van tomaat en kers
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: tomaten, komkommer, kersen, rode paprika, chilipeper
Hartige macaron met grijze garnalen en guacamole
Ingrediënten: 'temps pour temps' (1 helft bloemsuiker en 1 helft amandelpoeder), bloemsuiker (S0), eiwitten, suiker (S2), amandelpoeder
Heerlijke minimozzarellakroketjes
Ingrediënten: minimozzarellabolletjes, eieren, bloem, paneermeel, panko
Warme geitenkaas bolletjes met honing
Gedroogde tomaten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: tomaten, zout, italiaanse kruiden, olijfolie, look, gehakt
Tandoori kippenboutjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kippenbouten, rode ui, limoen, cha'at masala mengeling, gemberpasta
Duivels lekkere geitenkaaskroketjes
Ingrediënten: geitenkaas, zongedroogde tomaten, pijnboompitten, paprikapoeder, cayennepeper
Pizzakwartet van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: droge gist, honing, water, volkoren speltmeel, olijfolie