Eenvoudige dipsaus met feta en zongedroogde tomaten
Hummus van rode biet van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: een handvol kikkererwten , gekookte rode bietjes, 2 el tahini , 2 el Griekse yoghurt , 2 el limoensap
Salade met dobbelsteentjes van tomaat en mozzarella
Ravioli van spinazie met mascarpone-looksausje
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: ravioliblaadjes of wonton-velletjes, bolletjes spinazie (diepvries), boter, mascarpone, room
Spaghetti carbonara met gekruide tofu
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Nini Bellini
Jamie Oliver - Jamie's Food Escapes
Ingrediënten: Prosecco (750 ml), rijpe platte perziken
Gepekelde citroen
Jamie Oliver - Jamie's 30 minute Meals
Ingrediënten: gedroogde chilipeper, citroen, mosterdzaadjes, afgestreken th lepel koenjit, rode chilipeper