Veggie cannelloni van Sandra
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Gevulde inktvis op Siciliaanse wijze
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: venkelknol, ui, look, warmoes, ansjovisjes
Macarons
Sofie Dumont - De MeesterBakker
Ingrediënten: amandelpoeder, poedersuiker, vers eiwit van 3 eieren, eiwitten van 1 dag oud (dit zorgt voor extra glans en stevigheid van het beslag), suiker
Tofu-yoghurt met gedroogd fruit en muesli
Ingrediënten: tofu, yoghurt, agavesiroop, honing, duindoornbessen
Rolletjes parmaham met enokitake
Ingrediënten: parmaham, enokitakepaddenstoelen, olijfolie, peper
Normandische pannenkoek
Ingrediënten: olie, bloem, gesmolten boter, vanillesuiker, eieren
Kabeljauw 'Asian style' met edamamebonen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: edamamebonen, sesamzaad, oestersaus, nanami togarashi (zevenkruidenpoeder), limoen (enkel het sap)
Croissant
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, suiker, zout, boter, melk of water