Chiapudding met mangomousse van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: amandelmelk, chiazaad, mango's, limoen, framboosjes
Ijsthee met ananas van Sandra Bekkari
Ingrediënten: ananas, gember, limoen, groene thee, limoen
Macarons
Sofie Dumont - De MeesterBakker
Ingrediënten: amandelpoeder, poedersuiker, vers eiwit van 3 eieren, eiwitten van 1 dag oud (dit zorgt voor extra glans en stevigheid van het beslag), suiker
Thaise kokoscrumble met rabarber en aardbei en spicy latte
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Exotische rijstpap met mango, passievrucht en ananas van Sergio Herman
Ingrediënten: water, suiker, room, boter, fleur de sel
Mokkataartjes met amandelen en crème au beurre
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: oploskoffie (mokka), eidooiers, eieren, boter (op kamertemperatuur), water
Chocoladepudding met kokosmelk, perzik en meringue
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: ei, maïzena, rietsuiker, melk, donkere chocolade
Meringue met pompelmoesroom en gele nectarines
Ingrediënten: eiwitten, citroensap, suiker, het sap van 2 roze pompelmoezen, citroenmelisse
Crème Brûlée met appel en speculaas
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: vanillestokje, room, eieren, witte suiker, appel
Café gourmand: praline met granaatappelpitjes, aardbei met chocolade en frambozensoepje
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: pure chocolade 72%, granaatappelpitjes, aardbeien, geroosterde amandelschilfers, diepvries frambozen