Gebakken zeebaars met currysaus en salade van rauwe groenten

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Was en snij de Chinese spinazie of paksoi fijn. Snij ook de radijsjes erg fijn.  ...
Ingrediënten: zeebaars, kokosolie, koriander, amandelen, citroen
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen

Kabeljauw 'Asian style' met edamamebonen

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Meng alles voor de marinade. Warm op. ...
Ingrediënten: edamamebonen, sesamzaad, oestersaus, nanami togarashi (zevenkruidenpoeder), limoen (enkel het sap)
Gevorderde Meer dan 90 minuten Japans Hoofdgerecht 4 personen

Zeebaars in papillot met look en groene kruiden

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Pel de tenen look. Pers de look en meng met een scheut olijfolie en sap van limoen. Kruid met peper en zout. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans Hoofdgerecht 4 personen

Quinoa met gebakken groentjes en oesterzwammen

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Spoel de quinoa. Neem een kookpotje en vul met water. Doe er quinoa bij. Zet op het vuur en breng aan de kook. ...
Ingrediënten: quinoa, broccoli, look, oesterzwammen, babymaïs
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch 4 personen

Chinese kool in de wok

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de kool in grove stukken en wok deze in arachideolie en een klontje boter. Voeg snel de suiker, sojasaus, ...
Ingrediënten: Chinese kool, tofu natuur, sojasaus, suiker, water
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen