Havermoutmuffins met dadels en kaneel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Gebakken havermout met rabarber, blauwe bessen en frambozen
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: kokosrasp (of gemalen noten), havermout, agavesiroop (of honing), bakpoeder, kaneelpoeder
Marshmellow
Ingrediënten: water, gelatine, kleurstof, eiwitten, glucose
Religieuse
Croissant
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, suiker, zout, boter, melk of water
Mocktail met citroengras, gember en tonic
Ingrediënten: citroengras, gember, suiker, water, limoenen
Ontbijt vol vitamine C: havermoutballetjes, fruitsalade, broccolisalade en pompelmoessap
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: havermout, kokosschilfers, pindapasta, gebroken lijnzaad, donkere chocolade (minimum 72%)
Eggs Benedict met spinazie en gerookte zalm
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: eidooiers (vrije uitloop, bio), boter, dragonazijn, citroen, peper
Muffins met banaan en chocolade
Ingrediënten: bloem, bakpoeder, donkerbruine suiker, overrijpe geprakte banaan, zwarte chocoladepastilles