Snelle toast van zoete aardappel met banaan en pindakaas
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: pindakaas, zoete aardappel, kaneel, banaa,
Courgettevelouté met munt en feta
Ingrediënten: courgettes, bintjesaardappelen, feta, munt, peper en zout
Oesters met Granny Smith en rode biet
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Caesarsalad met ham en Comté
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: romeinse sla, PH classic vinaigrette, hesp van 1 cm dik, Comté kaas (0,5 cm dik), kappertjes
Carpaccio van meloen en rode paprika
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Garnalenbisque
Ingrediënten: garnalen koppen en pantsers, (versgepelde) garnalen, cognac, ajuin, fijngesnipperd, look, fijngesnipperd
Krabbenpoten op de grill met limoenboter
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Verse tonijn met Griekse yoghurt
Ingrediënten: verse tonijn, Griekse yoghurt, olijfolie, komkommer, grof zout
Gebakken ganzenlever met rode biet, poeder van peperkoek
Ingrediënten: ei, eidooiers, druivenpitolie, mosterd, rode bietpuree (gemixte, gekookte rode biet)