Tonijn op 3 wijzen

Mijn Restaurant!

Tataki: Verse tonijn in moten van 2 cm dik snijden. Inpakken in vershoudfolie en invriezen. Bevroren aanbakken, ...
Ingrediënten: Yellow-fin tonijn, rammenas, bieslook, peper, zout
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Voorgerecht 4 personen

Tonijnsalade

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Verwijder de tonijn uit het vocht. Hak de tonijn grof in stukken. Hak het ei fijn. ...
Ingrediënten: tonijn (op eigen nat), hardgekookt ei, fijngehakte kappertjes, fijngehakte peterselie, mayonaise
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Broodjes 4 personen

Trio van rauwe sint-jakobsschelpen, wasabi, gemarineerde rode tonijn en avocadopuree

Wout Bru

Bereid de avocadopuree: meng het avocadovlees met citroensap, een fijngehakt sjalotje en korianderblaadjes en haal ...
Ingrediënten: knoflookpuree, suiker, balsamicoazijn, limoen (sap), korianderbolletjes
Expert Meer dan 90 minuten Voorgerecht 4 personen

Boontjessalade met tartaar van tonijn

Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken

Kook de boontjes beetgaar, snijd ze in stukjes, verbrokkel de feta en plet het eiwit en eigeel apart. Snijd vervolgens ...
Ingrediënten: verse tonijnsteaks, gekookte groene bonen, raketsla, feta, hardgekookte eieren
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Salade 4 personen

Tataki van tonijn met zoetzure komkommer

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Was de komkommer en snijd ze in lange dunne slierten. Vermeng de komkommer met de fijngehakte koriander en breng ...
Ingrediënten: komkommer, verse tonijn, PH Dolce Vita kruiden, koriander, azijn
Beginner Minder dan 15 minuten Voorgerecht 4 personen

Tartaar van tonijn

Albert Verdeyen - Start to Cook

Snijd de tonijn in blokjes. Het is goed dat je de vis op voorhand een beetje invriest. Als de tonijn nog een beetje ...
Ingrediënten: verse tonijn, rucola, kappertjes, sjalot, verse bieslook
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Voorgerecht 4 personen

Verse tonijn met Griekse yoghurt

Claudia Allemeersch

Yoghurt laten uitlekken in een handdoek. Vermengen met een brunoise van komkommer, een geperst teentje look, een ...
Ingrediënten: verse tonijn, Griekse yoghurt, olijfolie, komkommer, grof zout
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Voorgerecht 4 personen

Tataki van tonijn met gemarineerde komkommer

De keuken van de Meester

Tonijn in gecrushte peperbollen rollen. De 3 soorten pepers (witte, zwarte, seshuan) en rode bessen, je rolt tonijn ...
Ingrediënten: peper en zout, komkommer, tonijn, witte en zwarte peper, szechuan peper
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Japans Voorgerecht 4 personen

Rauwe tonijn met pijnboompittentapenade

Pascale Naessens

Rooster de pijnboompitten. Dit gaat het makkelijkst in een warme oven. Hou de pitten goed in de gaten, want het ...
Ingrediënten: peper, balsamicoazijn, olijfolie, pijnboompitten, zout
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Voorgerecht 2 personen

Carpaccio van tonijn met oosterse sla, wasabimayonaise en koekje van parmezaan

Lien Willaert

De parmezaankoekjes: Strooi de Parmezaanse kaas in de gewenste vorm op een bakmatje en laat smelten onder de grill. ...
Ingrediënten: tonijn, Parmezaanse kaas, mayonaise, kefir, wasabi
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Voorgerecht 4 personen