Tonijn op 3 wijzen
Tonijnsalade
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: tonijn (op eigen nat), hardgekookt ei, fijngehakte kappertjes, fijngehakte peterselie, mayonaise
Trio van rauwe sint-jakobsschelpen, wasabi, gemarineerde rode tonijn en avocadopuree
Ingrediënten: knoflookpuree, suiker, balsamicoazijn, limoen (sap), korianderbolletjes
Boontjessalade met tartaar van tonijn
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: verse tonijnsteaks, gekookte groene bonen, raketsla, feta, hardgekookte eieren
Tataki van tonijn met zoetzure komkommer
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: komkommer, verse tonijn, PH Dolce Vita kruiden, koriander, azijn
Tartaar van tonijn
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: verse tonijn, rucola, kappertjes, sjalot, verse bieslook
Verse tonijn met Griekse yoghurt
Ingrediënten: verse tonijn, Griekse yoghurt, olijfolie, komkommer, grof zout
Rauwe tonijn met pijnboompittentapenade
Ingrediënten: peper, balsamicoazijn, olijfolie, pijnboompitten, zout