Tonijn op 3 wijzen
Tonijn met tomatensalsa
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: verse rode tonijnsteak, verse tomaten, kappertjes, verse koriander, sjalotje
Trio van rauwe sint-jakobsschelpen, wasabi, gemarineerde rode tonijn en avocadopuree
Ingrediënten: knoflookpuree, suiker, balsamicoazijn, limoen (sap), korianderbolletjes
Tataki van tonijn met zoetzure komkommer
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: komkommer, verse tonijn, PH Dolce Vita kruiden, koriander, azijn
Tartaar van tonijn
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: verse tonijn, rucola, kappertjes, sjalot, verse bieslook
Verse tonijn met Griekse yoghurt
Ingrediënten: verse tonijn, Griekse yoghurt, olijfolie, komkommer, grof zout
Rauwe tonijn met pijnboompittentapenade
Ingrediënten: peper, balsamicoazijn, olijfolie, pijnboompitten, zout
Carpaccio van tonijn met oosterse sla, wasabimayonaise en koekje van parmezaan
Nori met tonijn
Luc Bellings - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: biowortelen, meiraapjes (ijspegels), erwten (geblancheerd), erwtenscheuten, muntblaadjes