Gebakken zalm met een salade van snelkooktarwe en groene asperges.
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: broccoli, sluimererwten, ui, kleine groene asperges, kappertjes
Zalm met mierikswortelsaus
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: geraspte mierikswortel (of puree uit een potje), citroensap, fijngehakte peterselie, geklopte room, gerookte zalm
Carpaccio van zalm met pesto
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: verse zalm, halfdroge tomaten, basilicum, rucola (raketsla), knoflook
Zalm met groene asperges
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: zalm, asperges, ongepelde amandelen, zeste van 1 citroen, look
Couscousslaatje met zalm
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: instant couscous, gerookte zalm, gehakte knoflook, gehakte bieslook, frambozenazijn
Croque monsieur met zalm, spek en mozzarella
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: zalm, doorsnede van 1,5 cm, wit brood, buffelmozzarella, Italiaanse kruiden, rucola (raketsla)
Zalm met venkel en dille
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: zalm (samen ong. 600 gr), venkel, sap van 1 sinaasappel, sinaasappel, ajuin
Zalmfilet met knoflook-, kruiden- en citrusboter
Ingrediënten: zalmfilets zonder huid, olijfolie, zout en peper, boter (bv. Kerrygold),
Italiaanse sandwiches
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: bresaola (gedroogd rundsvlees), gerookte zalm, witte boterhammen, zonder korst, kappertjes, raketsla
Gerookt zalmhaasje met erwten-wasabipuree
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken