Aardappelpuree met mosseltjes en venusschelpen

Ingrediënten

  • 300 gr venusschelpen (vongole)
  • 8 el aardappelpuree
  • 1 dl witte wijn
  • peterseliestaarten
  • 1 teentje look
  • Alpro soya Bakken & Braden
  • 1 dl soja cuisine
  • 300 gr mosseltjes
  • 1 dl soja cuisine
  • sjalot
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Stoof sjalot, tijm, laurier, peterseliestaarten en look aan in wat Bakken en braden. Voeg er de mosseltjes en venusschelpen aan toe. Bevochtig met witte wijn en laat 5’ stoven onder deksel.

  2. Warm de puree en maak ze vloeibaar met de sojacuisine

  3. Haal de mosseltjes en venusschelpen uit de schelp.

  4. Ontvel en ontpit de tomaten en snijd ze in blokjes. Warm de tomaten op in de mosseljus met de peterselieblaadjes. Voeg op het laatst de venusschelpen en mosseltjes erbij.

  5. Serveer met de puree in de jus.

0
Nog geen stemmen