Gepaneerd kalfslapje alla Milanese
Ingrediënten
-
2 bollen mozzarella
-
8 kalfslapjes
-
2 eieren
-
paneermeel
-
boter
-
peper en zout
-
1 courgette
-
1 aubergine
-
1 citroen
-
rucola (raketsla)
Bereiding
Kruid de kalfslapjes met peper en zout. Dompel ze vervolgens in het losgeklopte ei, paneer ze in voldoende in paneermeel en druk ze goed aan. Bak de gepaneerde kalfslapjes krokant in een beetje boter en houd ze warm.
Snijd de groenten in schijfjes van ongeveer 1 cm dik en rooster ze op de grill. Kruid ze met peper en zout.
Maak een torentje van het kalfslapje, de gegrilde groenten en de mozzarella en leg er ten slotte opnieuw een kalfslapje bovenop. Besprenkel het geheel met citroensap. Werk het gerecht af met rucola.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be