Hertensteak met mango, vijgen en frambozenconfituur

Ingrediënten

  • 4 hertensteaks
  • 4 vijgen
  • 1 dl porto
  • 2 dl water
  • Alpro soya Bakken en Braden
  • rozemarijn
  • 1 dl Alpro Soya Cuisine
  • 2 frambozenazijn
  • 1 frambozenconfituur
  • 1 PH Wildbouillon
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Snijd de mango en vijgen in blokjes en stoof ze aan in een beetje Alpro soya Bakken en Braden.

  2. Hak de rozemarijn fijn en voeg dit eraan toe. Voeg de frambozenconfituur en frambozenazijn eraan toe.

  3. Bak het vlees 3 minuten aan één kant en 3 minuten aan de andere kant in een beetje Alpro soya Bakken en Braden (gebruik géén pan met antiaanbaklaag). Blus de pan met de porto, het water en de rozemarijn. Voeg er de Piet Huysentruyt Wildbouillon aan toe en laat dit voor de helft inkoken.

  4. Voeg er vervolgens de Alpro soya Cuisine aan toe. Serveer de hertensteaks samen met de mango en de vijgen. Werk af met een takje rozemarijn.

0
Nog geen stemmen