Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Kalkoenlapje Saltimbocca
Kip in de oven
Recept

Kip in de oven

Saltimbocca van kalfsvlees met Ganda Ham
Recept

Saltimbocca van kalfsvlees met Ganda Ham

Saltimbocca: rolletjes van kalfsvlees met gedroogde ham en kaas
Recept

Saltimbocca: rolletjes van kalfsvlees met gedroogde ham en kaas

Vlees onder een zoutkorst
Recept

Vlees onder een zoutkorst

Gevulde tortilla met tofu
Recept

Gevulde tortilla met tofu

Kalkoenlapje Saltimbocca

15 sep 2011

Ingrediënten

  • 4 kalkoenlapjes
  • 2 bollen mozzarella
  • 4 schijfjes Gandaham
  • Italiaanse kruiden
  • 4 el balsamicoazijn
  • 4 el water
  • 120 gr bakboter
Piet Huysentruyt
De Perfecte Keuken
Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Italiaans
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Kruid de kalkoenlapjes met peper en zout en Italiaanse kruiden.

  2. Bak de kalkoenlapjes langs één kant bruin. Draai ze om en beleg ze met schijfjes mozzarella en Gandaham. Plaats ze 3 à 4 minuten in een oven van 180 graden.

  3. Blus de pan met water en azijn en werk op met boter. Serveer eventueel met tagliatelle en sla.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

4
Average: 4 (1 vote)
Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Loïc: Zot van Koken:  Yassa kip met rijst
Recept

Yassa kip met rijst

Loïc: Zot van Koken: Toast met sardines en spaghetti express
Recept

Toast met sardines en spaghetti express

Loïc: Zot van Koken: Pissaladière en salade niçoise
Recept

Pissaladière en salade niçoise

Loïc: Zot van Koken: Aardappeltaart
Recept

Aardappeltaart

Loïc: Zot van Koken: Canneloni surprise
Recept

Canneloni surprise

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Risotto van quinoa met paddenstoelen en prinsessenboontjes
Recept

Risotto van quinoa met paddenstoelen en prinsessenboontjes

Loïc: Zot van Koken: Viswaterzooi
Recept

Viswaterzooi

Loïc: Zot van Koken: Bladerdeegtaart van paddenstoelen, salie en mozzarella
Recept

Bladerdeegtaart van paddenstoelen, salie en mozzarella

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Verse tagliatelle met wittewijn-tomatensaus en garnalen
Recept

Verse tagliatelle met wittewijn-tomatensaus en garnalen

Loïc: Zot van Koken: Paëlla van zeevruchten
Recept

Paëlla van zeevruchten

Loïc: Zot van Koken: Koude en warme wraps
Recept

Koude en warme wraps

Loïc: Zot van Koken: Parelcouscous, vispapillot met venkel en bosbessenmufins
Recept

Parelcouscous, vispapillot met venkel en bosbessenmufins

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact