Konijnenrugjes met olijven en Italiaanse salami

Ingrediënten

  • 1 teentje knoflook
  • 100 gr Italiaanse salami
  • 80 gr zwarte olijven
  • 150 ml droge witte wijn
  • Olijfolie (Extra Vierge)
  • peper
  • zout
  • 4 takjes tijm
  • bakboter
  • groentebouillon
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Italiaans
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Hak de kruiden fijn en snijd de salami in blokjes.

  2. Bak het konijn volledig bruin in 3 eetlepels olijfolie en een beetje bakboter en een lepel groentebouillon.

  3. Voeg de gesnipperde knoflook, de kruiden, de blokjes salami en de olijven eraan toe.

  4. Giet de witte wijn erbovenop en laat alles 6 à 7 minuten sudderen op een zacht vuurtje.

0
Nog geen stemmen