Stoofpot van fazant met wintergroenten

Ingrediënten

Een stoofpot smaakt altijd. Perfect om de groenten van het moment te gebruiken. Gebruik fazant en je hebt een feestelijk gerecht. Ideaal voor het eindejaar!

Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Haal de billen en de borsten van de fazant. Hak de karkas in stukken en bak aan in Alpro bakken en braden tot alles mooi bruin is. Bevochtig met water en laat inkoken. Bevochtig nogmaals met water en voeg er de PH wild bouillon bij.

  2. Snijd de billen in 2 en bak ze aan in wat boter.

  3. Schik er de fijn gesneden groenten, spek , tijm en laurier op. Doorroer en bevochtig met de fazantenjus.

  4. Voeg er de gerookte worst aan toe en stoom gedurende 10’ op 120°C.

  5. Serveer de hutsepot met de borstjes en veel jus. Versier met rozemarijn.

0
Nog geen stemmen