Vis met groene curry

Ingrediënten

Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de spinazie, en dep ze goed terug droog. Doe een scheutje olie in een pot, en doe daarbij de spinazie.

  2. Leg de vis in een ovenschaal, en bestrijk met de groene currypasta. Kruid met peper en zout. Schik de kerstomaatjes errond en ‘oversaus’ met een glas witte wijn.

  3. Plaats de vis 10 minuten in een oven van 180 à 200°C. Stoof ondertussen de spinazie. Snij het noriblad in 4 stukken en frituur heel kort.

  4. Schik de gestoofde spinazie op de borden, en plaats daarop de kabeljauwhaasjes. Schik de kerstomaatjes errond, en oversaus met de witte wijn uit de ovenschaal.

0
Nog geen stemmen

Stift, Methusalem Grüner Veltliner 2011 (Weinviertel, Oostenrijk)

Oostenrijks Wijnhuis, €13,04
Wijn die bulkt van Jonagold-appel, gele pruimen, ananas, mineralen en witte peper. Body én fraîcheur.