Vis met groene curry
Ingrediënten
-
4 el groene curry
-
600 g kabeljauwhaasjes
-
1 glas witte wijn
-
500 g spinazie
-
1 noriblad
-
peper en zout
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de spinazie, en dep ze goed terug droog. Doe een scheutje olie in een pot, en doe daarbij de spinazie.
Leg de vis in een ovenschaal, en bestrijk met de groene currypasta. Kruid met peper en zout. Schik de kerstomaatjes errond en ‘oversaus’ met een glas witte wijn.
Plaats de vis 10 minuten in een oven van 180 à 200°C. Stoof ondertussen de spinazie. Snij het noriblad in 4 stukken en frituur heel kort.
Schik de gestoofde spinazie op de borden, en plaats daarop de kabeljauwhaasjes. Schik de kerstomaatjes errond, en oversaus met de witte wijn uit de ovenschaal.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be