Waterzooi van vis

Ingrediënten

  • 4 stukken kabeljauw van 30gr
  • 4 stukken griet van 30gr
  • 100 gr gepelde garnalen
  • 4 stukken zalm van 30gr
  • 12 scampi
  • 2 wortelen
  • 2 dl witte wijn
  • look
  • kervel
  • 1 dl water
  • 2 el visbouillon
  • 2 selderstengels
  • 2 dl room
  • 2 el fijngehakte peterselie
  • 2 el fijngehakte bieslook
  • boter
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Snijd de groenten in kleine stukjes, bak ze in de wok in een beetje botern en laat ze vervolgens even aanstoven. Voeg eerst de scampi eraan toe en na 2 minuten de stukken vis.

  2. Voeg er vervolgens de witte wijn en het water aan toe en daarna ook de visbouillon, de tijm, de laurier en de fijngehakte look. Laat 3 minuten koken en voeg er de room aan toe.

  3. Voeg er op het eind de verse kruiden aan toe .

0
Nog geen stemmen