Cordon blue met prinsessenbonen en amandelkroketjes van Sandra Bekkari

Ingrediënten

voor de cordon bleu

  • 50 g amandelmeel
  • 100 g havermeel
  • 2 eieren
  • 2 kipfilets
  • hesp
  • kaas
  • bladpeterselie

voor de kroketten

  • bieslook
  • 400 g aardappelen (gestoomd)
  • 400 g pastinaak (gestoomd)
  • peper
  • zout
  • 2 eidooiers
  • 2 eitjes
  • amandelmeel
  • amandelschilfers

voor de boontjes

  • prinsessenbonen
  • bicarbonaat
  • 1 sjalot
  • posteleinpesto

Wat is er lekkerder dan een cordon blue met amandelkorketjes? Een zelfgemaakte cordon blue! Sandra Bekkari legt je haarfijn uit hoe je dit moet maken. Succes en smakelijk.

Het recept van de posteleinpesto vind je hier.

Tip: plet de pastinaak en aardappelen tot puree en laat volledig afkoelen.

Beginner
4 personen
Meer dan 90 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Maak de cordon blue aan de hand van de video.

  2. Smakelijjk.

0
Nog geen stemmen