Lunchtip van Sandra Bekkari: bentobox met het broodje tomaat-mozzarella en rijstsalade met kip
Ingrediënten
-
Rauwe groentjes naar keuze
voor het broodje
-
2 volkoren pitabroodjes
-
4 kleine mozzarellabolletjes
-
5 kerstomaatjes
-
ijsbergsla
-
Italiaanse kruiden
-
verse peterselie
-
olijfolie
voor de dressing
-
3 el volle yoghurt
-
limoensap
-
mosterd
-
honing
voor de rijstsalade
-
1 builtje zilvervliesrijst
-
250 g kipfilet
-
olijfolie
-
Tex-mexkruiden
-
peper
-
1 pompelmoes
-
kurkuma
-
sesamzaadjes
-
zout
-
½ tomaat
-
100 g maïs
-
peterselie
Bereiding
Maak deze lunchbox aan de hand van de video.
Smakelijk.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be