Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Pico de gallo
Pico de Gallo
Recept

Pico de Gallo

Japanse Maatjes
Recept

Japanse Maatjes

Patatas bravas met look, chorizo en rozemarijn
Recept

Patatas bravas met look, chorizo en rozemarijn

Witloof met kaas en hesp op de barbecue
Recept

Witloof met kaas en hesp op de barbecue

Mousse van tomaat en paprika
Recept

Mousse van tomaat en paprika

Pico de gallo

15 sep 2011

Ingrediënten

  • ½ sjalot
  • 1 teentje look
  • 2 el koriander
  • 8 el olijfolie
  • 2 grote stevige tomaten
  • 4 el limoensap
  • 8 sneden stokbrood
  • 2 el platte peterselie
Piet Huysentruyt
Piet speelt met vuur
Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Mexicaans
Caloriearm
Hapje

Bereiding

  1. Ontpit de tomaten, snij in fijne blokjes en meng met fijngehakte look, fijngehakte sjalot, gehakte koriander en fijngehakte platte peterselie.

  2. Afwerken met een flinke scheut olijfolie en limoensap.

  3. Serveer op de gegrilde sneetjes stokbrood.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

4
Average: 4 (1 vote)
Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Loïc: Zot van Koken: Asperges à la zot van koken
Recept

Asperges à la zot van koken

Loïc: Zot van Koken: Tajine met kip en abrikoos
Recept

Tajine met kip en abrikoos

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Torentje van tomaat-garnaal met kokos-koriandersaus
Recept

Torentje van tomaat-garnaal met kokos-koriandersaus

Loïc: Zot van Koken: Brunchsalade met mangochutney en sesambrood
Recept

Brunchsalade met mangochutney en sesambrood

Loïc: Zot van Koken: Zoete en hartige boekweitpannenkoek
Recept

Zoete en hartige boekweitpannenkoek

Loïc: Zot van Koken: Viswaterzooi
Recept

Viswaterzooi

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Verse tagliatelle met wittewijn-tomatensaus en garnalen
Recept

Verse tagliatelle met wittewijn-tomatensaus en garnalen

Loïc: Zot van Koken: Parelcouscous, vispapillot met venkel en bosbessenmufins
Recept

Parelcouscous, vispapillot met venkel en bosbessenmufins

Valentijn: love cookies met aardbei
Recept

Valentijn: love cookies met aardbei

Open Keuken met Sandra Bekkari: Schelvis in 't groen
Recept

Open Keuken met Sandra Bekkari: Schelvis in 't groen

Open Keuken met Sandra Bekkari: Botermelkse pap
Recept

Open Keuken met Sandra Bekkari: Botermelkse pap

Sandra's Slimme Tips: Snelle en suikerarme confituur
Recept

Sandra's Slimme Tips: Snelle en suikerarme confituur

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact