Chocoliciouslepels

Ingrediënten

voor de lepels

  • houten lepels
  • kleurige plakband of strookjes gekleurd papier

voor de chocoladevulling

voor de garnering

  • kleurig eetbare parels
  • chocoladebolletjes
  • hartjes
  • nootjes,...
Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Hapje

Bereiding

  1. Voor de lepels: Kleef strookjes gekleurd papier of plakband op de houten lepels. Varieer, het is juist leuk dat de lepels allemaal verschillend zijn. Je kunt er ook de naam van je zoon/dochter met een fijn zwart stiftje op schrijven.

  2. Voor de chocoladevulling: Breek de chocolade in kleinen stukjes en laat ze smelten au bain-marie. Voeg eventueel een scheutje room toe om ze iets smeuïger te maken.

  3. Verdeel met een lepel de chocolade over de houten lepels. Versier met de bolletjes, parels, hartjes en nootjes.

  4. Laat de chocolade opstijven.

0

Nog geen stemmen