Cupcake met wortel en courgette

Ingrediënten

  • 250 gr wortel
  • 250 gr courgette
  • 1 el olijfolie
  • 20 gr ongepelde amandelen
  • 240 ml eiwit
  • 1 stukje gember
  • zeste van 1 appelsien
  • steviapoeder
  • 100 gr kastanjebloem
  • roomkaas light
  • frambozen
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Caloriearm
Dessert

Bereiding

  1. Maal de havervlokken en amandelen fijn. Voeg er de kastanjebloem aan toe.

  2. Hak de wortel, de courgette en de gember fijn in een cutter en meng met het eiwit. Vermeng met het bloemmengsel en voeg de olijfolie, stevia, gehakte citroenverbena en zeste van appelsien toe.

  3. Giet het mengsel in cupcake-vormpjes en bak af gedurende 15 minuten op 185°.

  4. Laat afkoelen en smeer de roomkaas erbovenop en werk af met frambozen.

5
Average: 5 (1 vote)