Dessert op de barbecue: papillot met banaan, rum en chocolade

Ingrediënten

  • een paar speculaaskoekjes
  • stukjes chocolade
  • een paar marshmallows
  • vanilleroomijs
  • aluminiumfolie

Dessertjes op de barbecue zijn helemaal niet moeilijk. Een papillot met banaan en chocolade bijvoorbeeld. Geen kinderen in de buurt? Voeg dan een scheutje rum toe.

Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Snij een banaan overlangs in twee. Leg op een stuk aluminiumfolie.

  2. Verdeel stukjes chocolade en marshmallows over de banaan.

  3. Voeg een scheutje rum en eventueel wat speculaaskoekjes toe. Plooi dicht.

  4. Leg 10 à 15 minuten op een hete barbecue. (of maak het klaar in de oven: 10 minuten, 180°C)

  5. Serveer met een bolletje ijs, wat speculaaskoekjes of nootjes.

0
Nog geen stemmen