Fingersandwiches met rosbief en mierikswortel
Ingrediënten
-
2 dl room
-
400 gr rosbief
-
12 sneetjes brood
-
12 sneetjes
-
12 sneetjes
-
12 sneetjes
-
12 sneetjes
-
12 sneetjes
Bereiding
Kies voor sandwichbrood van een goede kwaliteit, bijvoorbeeld toastbrood maar zeker geen zoet brood zoals melkbrood.
Bak de rosbief de dag voordien in de oven en laat afkoelen in de koelkast.
Rasp de mierikswortel. Voeg toe aan de room in de verhouding 1 eetlepel mierikswortel op 1 dl room. Klop goed op.
Snipper de sla.
Beleg de helft van de sneetjes brood met gebraden rosbief, sla en mieriksroom.
Leg de andere helft van de sneetjes erop en druk even goed aan (eventueel met een zwaar gewicht).
Snijd in driehoekjes of rechthoekjes.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be