Fingersandwiches met rosbief en mierikswortel

Ingrediënten

Beginner
8 personen
Minder dan 15 minuten
Brits
Broodjes

Bereiding

  1. Kies voor sandwichbrood van een goede kwaliteit, bijvoorbeeld toastbrood maar zeker geen zoet brood zoals melkbrood.

  2. Bak de rosbief de dag voordien in de oven en laat afkoelen in de koelkast.

  3. Rasp de mierikswortel. Voeg toe aan de room in de verhouding 1 eetlepel mierikswortel op 1 dl room. Klop goed op.

  4. Snipper de sla.

  5. Beleg de helft van de sneetjes brood met gebraden rosbief, sla en mieriksroom.

  6. Leg de andere helft van de sneetjes erop en druk even goed aan (eventueel met een zwaar gewicht).

  7. Snijd in driehoekjes of rechthoekjes.

0
Nog geen stemmen

Tijd voor thee

Auteur:
Stefaan Van Laere
Uitgeverij:
Standaard Uitgeverij
Fotografie:
Frank Croes
ISBN:
9789002239700