Kebabstokjes van Parmaham, garnaal en perzik
Ingrediënten
-
100 gr Parmaham in sneetjes
-
2 perziken
-
16 scampi
-
extra vergine olijfolie
-
zout en poper
-
muntblaadjes
-
Griekse yoghurt
-
bieslook
Bereiding
Hak de muntblaadjes in fijne stukjes en meng ze met de olijfolie.
Maak de garnalen schoon zonder de staarten te verwijderen. Was en droog de perziken en snijd ze in partjes. Wikkel de perzik partjes in sneetjes Parmaham.
Neem een tandenstoker en rijg er een perzik op, een garnaal, en dan nog een perzik. Maak kebabstokjes totdat alle ingrediënten zijn opgebruikt.
Grill de kebabstokjes op een hete grill of in een grillpan en kruid met zout en peper. Besprenkel met een paar druppels olijfolie met muntsmaak.
Serveer de kebabstokjes (warm of koud) met de Griekse yoghurt, op smaak gebracht met gehakte bieslook.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be