Kletskoppen

Ingrediënten

Dit kan iedereen
4 personen
Meer dan 90 minuten
Belgisch
Dessert

Bereiding

  1. Meng alle ingrediënten en voeg op het laatste het water toe. Meng en kneed goed. Laat minuten 3 à 4 uur rusten in de koelkast.

  2. Draai bolletjes en druk ze plat en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Leg ze ver genoeg van elkaar zodat ze niet in elkaar uitlopen.

  3. Bak in een oven van 180 graden gedurende 8 à 10 minuten. Laat ze afkoelen alvorens ze van het bakpapier te halen.

4
Average: 4 (1 vote)

Kletskoppen

1. Werk met donkerbruine suiker (cassonade)
2. Laat het deeg rusten
3. Leg de kletskoppen ver genoeg uit elkaar

SOS Piet 5

Auteur
Piet Huysentruyt
Uitgeverij
Lannoo
Fotografie
Verne
ISBN
9789020998566