Snelle kip-curry salade en aardbeien met vanillepudding

Ingrediënten

  • 1 bakje aardbeien
  • 16 sneetjes meergranen brood
  • 3 platte kaas
  • zout
  • 3 mayonaise
  • chocoladeschifers
  • 2 potjes vanillepudding
  • krobsla
  • 4 rozijnen
  • 2 gele curry-poeder
  • 2 dl kippenbouilllon
  • 4 kipfilets
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Broodjes
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Snij de kipfilet in kleine blokjes en meng goed samen met de curry poeder en wat zout.

  2. Breng de bouillon aan de kook en voeg er de kippenblokjes aan toe.

  3. Laat al roerend de kip garen op een zacht vuurtje ongeveer 5 minuten. Als de kip gaar is laat het dan afkoelen.

  4. Schep nu de kippen blokjes in een kom en meng samen met de mayonaise, platte kaas, honing en de rozijnen. Kruid eventueel nog bij met curry poeder en zout.

  5. Smeer het nu op het brood samen met een blaadje sla en plaats in de boterhamdoos.

  6. Aardbeien met vanillepudding: Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snij in 2 of in 4 naar gelang de grootte.

  7. Verdeel over 4 potjes doe er een goeie eetlepel vanillepudding op en strooi er wat chocolade schilfers over.

0
Nog geen stemmen