Stoemp Blackwell met worst

Ingrediënten

  • 600 gr aardappelpuree
  • 1 pot pickles
  • 15 cl room
  • 4 boerenworsten
  • ½ bosje koriander
  • peper
  • boter
Beginner
4 personen
Minder dan 15 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Mix de pickles fijn en verwarm ze dan samen met de room en een beetje peper.

  2. Prik met de punt van een mes in de worsten (niet te diep, anders ontploffen de worsten). Bak de worsten 4 tot 5 minuten aan elke kant in boter.

  3. Hak de koriander fijn en meng hem met de warme aardappelpuree. Voeg het picklesmengsel schep voor schep toe (naar wens).

  4. Schik alles op de borden. Je kinderen zullen heel blij zijn.

4
Average: 4 (1 vote)

Stoemp 2!

Auteur

Marc Van Staen met Albert Verdeyen

Uitgeverij

Lannoo

Fotografie

Stefan Jacobs

ISBN

978-90-209-9788-0